KOKO MİS

KOKO MİS

Koko  Mis
MALZEME:

250 GRAM = HİNDİSTAN CEVİZİ

250 GRAM = TOZ ŞEKER

210 GRAM = YUMURTA (ORTA BOY 4 TANE )

35 GRAM = TEREYAĞ (ERİMİŞ)

YAPILIŞ YÖNTEM:

1.       BÜTÜN MALZEMELER HEP BİRLİKTE KARIŞTIRILIR.

2.       DİŞLİ DUY TAKILMIŞ KREMA TORBASINA DOLDURULUP, SİLPAT VEYA YAĞLIKAĞIT SERİLMİŞ FIRIN TEPSİSİNE CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE SIKILIR.

3.       160’C ISITILMIŞ FIRINDA 10 -12 DAKİKA PİŞİRİLİR.

4.       EĞER ÜRÜN YAĞLIKAĞIT ÜZERİNE SIKILMIŞSA YAĞLIKAĞITTAN ÇIKARMAK İÇİN YAĞLIKAĞITI TERS ÇEVİRİP ISLAK SÜNGERLE ISLATIP BİRAZ BEKLETİN VE SONRA YAĞLIKAĞITTAN AYIRIN.


Yorumlar